FRI FRAGT VED KØB OVER 599 KR.
MED LEVERING TIL PAKKESHOP
KUNDESERVICE
RING TIL OS PÅ +45 27 60 61 77

Dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.stiligerigmor.dk er:

Stilige Rigmor ApS
Thorshavnsgade 26,kld.
2300 København S
E-mail: info@stiligerigmor.dk
CVR: 39 37 41 96

Indsamling og behandling af personoplysninger:
Hos Stilige Rigmor indsamler vi udelukkende persondata, når det er relevant for os, dig og din aktivitet (køb, tilmelding til nyhedsbrev og evt. arrangementer) hos Stilige Rigmor.
Vi indsamler følgende persondata ved køb i webshoppen:

  • Navn og efternavn
  • Adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev eller nogle af vores arrangementer registrerer vi kun dit navn og e-mail.
Vi indsamler og behandler ikke personfølsomme oplysninger hos Stilige Rigmor ApS

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er hensigtsmæssigt relevant for den grund, de blev indsamlet til eller så længe, vi har juridisk forpligtelse til det. Se mere nedenfor.

Behandlingsgrundlag og formål:
Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger, når du gennemfører en handel i vores webshop. Det gør vi, så vi kan gennemføre handlen og sende din ordre. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse til dig og give information om forsendelse. Skulle der være ønske om ombytning eller retur, eller en vare er udsolgt mm, klares dette lettest via mailkorrespondance eller over telefonen, hvorfor vi indsamler disse oplysninger.

Når du betaler din ordre på check-ud siden indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adresse. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun i forbindelse med betalingsafviklingen og til at opfylde den indgåede aftale, som købet er.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, skal du aktivt hakke af og dermed acceptere/give samtykke til at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Derefter bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve, men du kan altid afmelde nyhedsbrevet i linket til afmelding nederst i nyhedsbrevet.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondata for at gennemføre en ordre/et køb, kan du desværre ikke købe produkter på vores webshop, da vi så ikke kan levere dem til dig.

Dine persondata bliver slettet efter 5 år (jf. Bogføringslovens §10) efter, du har modtaget din ordre. Dette gælder ikke din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve - dem kan du som nævnt til hver en tid selv afmelde både før og efter 5 år.

Andre modtagere af persondata:
Vi kunne aldrig finde på at sælge dine persondata til tredjemand eller tredjeland, ligesom vi ikke overfører dine data til disse.

Når du bestiller, vil dine personoplysninger blive udleveret til vores fragtfirma, som pt. er postnord med henblik på levering af din ordre.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shopify og de fungerer som vores databehandler. Når du oplyser persondata på vores webshop, bliver de opbevaret i Shopifys datacentre.

Som garanti for, at Shopify overholdende de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger, har vi indgået en databehandleraftale med Shopify.

Dine rettigheder:
Er du registreret i vores webshop-system, har du naturligvis ret til at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret i vores system. Du kan få dine persondata rettet og ændret og du har også ret til at få anonymiseret eller slettet dine persondata. Det kan dog være, at vi beder dig om at dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen af dem er du velkommen til at sende os en mail på: info@stiligerigmor.dk

 

Cookie-politik:

På vores webshop www.stiligerigmor.dkbruger vi Cookies til Google Analytics. Det gør vi primært til statistik, men også for at forbedre hjemmesidens funktioner og optimere brugervenligheden. Der lagres ingen personhenførbare oplysninger i vores cookies. Cookies, som vi bruger, indeholder bl.a. informationer om:

  • Hvilke sider besøgende har besøgt og hvornår.
  • Hvilken IP-adresse de besøgende har.
  • Hvor i landet og hvilket land besøgende kommer fra.
  • Hvilket sprog den besøgendes computer benytter.
  • Hvilken browser besøgende bruger.
  • Hvilke søgeord besøgende har brugt for at generere indhold.
  • Hvilken side besøgende kommer fra (eksterne og interne links).
  • Hvilke links besøgende har klikket på.

Når du besøger vores webshop, giver du accept til statistik-cookies. Du kan vælge at slå cookies fra i din egen browser og du kan sagtens klikke rundt på vores webshop, selvom du slår cookies fra.