FRI FRAGT VED KØB OVER 599 KR.
MED LEVERING TIL PAKKESHOP
KUNDESERVICE
RING TIL OS PÅ +45 27 60 61 77

Livsstilsoase med holdning

Bæredygtighed- et af tidens vigtigste og mest omtalte buzzwords, men hvad bør man som forbruger gøre?

Vi lever i en verden drevet af forbrug, og det kan netop derfor være vanskeligt som forbruger, at adskille brands der vil promovere sig som bæredygtige, og brands der reelt er det - så hvordan træffer man et disse valg? 

Vores svar er at finde hos Stilige Rigmor en økologisk og bæredygtig livsstilsoase på Islands brygge, med hjertet på rette sted samt en forståelse for hvad der rør sig når det gælder tidsløst kvalitet, skabt af organiske materialer, med og i respekt for mennesker bag HELE processen såvel som naturen. Vi har nøje udvalgt og vurderet vores leverandører, så du som forbruger trygt kan handle økologisk og bæredygtigt hos os uden at skulle nærstudere certificeringer, det arbejde har vi gjort.

Hvad er bæredygtighed for Stilige Rigmor?

Tidsløst design i god kvalitet. Det handler om, at handle lidt mere med hjertet; med omtanke for miljøet og for de mennesker der har produceret varerne. Det handler om, at bevæge sig væk fra fast fashion industrien og fokuserer på fornuftig fashion, som er bæredygtig og økologisk i videst mulig udstrækning.Vores skønne og inspirerende udvalg beviser, at du bestemt ikke går på kompromis med hverken stil eller kvalitet. Vi har nøje udvalgt designere, primært danske, som lige som os, drømmer om at skåne miljøet og skabe bedre vilkår igennem hele produktets liv. 

Vi bestræber os på at finde langtidsholdbart kvalitetsdesign så både tøj, tasker og interiør kan bruges i mange år, også bedre kendt som slow fashion. Når vi vælger med afsæt i slow fashion industrien så vælger vi produkter med en lang levetid, og dermed sparer vi på ressourcer og mindsker miljøbelastningen. Derfor hænger slow fashion tæt sammen med bæredygtighed.